CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

WELKOM ELS VOGELAAR

Na het vertrek Natasja Korthof zal Els Vogelaar het stokje overnemen. Alle hart- en vaatpatienten en patienten met een hoge bloedruk of hoog risico zullen onder de zorg van Els, Dokter de Bruijne en mijzelf vallen. Een heleboel afspraken zijn al doorgepland, er zullen nog de nodige afspraken verstuurd worden zodat deze vorm van chronische zorg weer als vanouds verleend kan worden. Els is bijna 20 jaar werkzaam geweest in Delfshaven, een zeer gemeleerde praktijk, dus mogen we haar door de wol geverfd noemen. Wegens haar zeer recente verhuizing naar Numansdorp zocht zij, gelukkig voor ons, een baan in de nabije omgeving. Wat fijn was om te zien is het feit dat ze zachtjes begon te stralen toen wij haar vertelden over onze praktijkfilosofie en de vriendelijke welwillende houding van vrijwel al onze patienten.

Naast POH zal Els ook een dag per week fungeren als assistente zodat op den duur vrijwel allen van u met haar te maken zullen krijgen aan de telefoon of  de balie.