CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

VAN HARTE WELKOM… DOKTER DE BRUIJN

Met ingang van 1 maart zal dokter K. de Bruijn onze praktijk komen versterken. Ik mag wel spreken van een fundamentele versterking want deze frisse enthousiaste huisarts zal 3 dagen per week aanwezig zijn en op die manier ook continuiteit kunnen bieden in de zorg die hij aan u gaat leveren. Dokter de Bruijn zal op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig zijn en net als ik voorlopig 20 minuten per consult uittrekken.

Ik heb hem gevraagd of hij zichzelf aan u wilde voorstellen middels een korte tekst en een portretje en het resultaat vindt u hieronder. We zullen ons best doen om hem evenveel werkplezier te geven als wij zelf dagelijks ervaren.

Mijn naam is Kevin de Bruijn en vanaf 1 maart kom ik werken als waarnemend huisarts in huisartsenpraktijk Leijnse.

Via deze weg wil ik mij kort even voorstellen.

Ik heb geneeskunde gestudeerd aan het Erasmus MC in Rotterdam. Daarna ben ik, als voorbereiding op de huisartsenopleiding, gaan werken op de spoedeisende hulp van het Bravis Ziekenhuis. Na hier ruim een jaar te hebben gewerkt, heb ik nog een jaar gewerkt in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem op zowel de spoedeisende hulp als op de kinderafdeling.

De huisartsopleiding startte voor mij in 2018 en ook deze heb ik gevolgd aan het Erasmus MC. Gedurende de opleiding heb ik o.a. een jaar gewerkt in een huisartsenpraktijk in Rotterdam en een jaar in Sprang-Capelle.

De diversiteit van het huisartsenvak is voor mij de voornaamste reden waarom ik huisarts ben geworden, geen consult is hetzelfde. Met veel enthousiasme zal ik 3 dagen in de week naar Numansdorp komen. De Hoekse Waard trekt mij al een langere tijd vanwege de rust, de ruimte en de mooie natuurgebieden.

Ik ben geboren en opgegroeid in Oud-Alblas en woon in Hendrik-Ido-Ambacht met mijn vrouw en 2 kinderen.

Ik zie er naar uit, in de nabije toekomst, met u persoonlijk en Numansdorp in het algemeen kennis te kunnen maken.

Tot ziens