CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

vaccinaties stap 1

U heeft aangegeven een verre reis te gaan maken naar een land waarvoor u vaccinaties en eventueel malaria profylaxe nodig heeft. Tevens kan het zijn dat u uit voorzorg medicatie mee wil nemen tegen veel voorkomende ziekten aldaar of andere nuttige middelen.

We willen u vragen om de volgende vragen met betrekking tot uw reis zo gedetailleerd mogelijk inde vullen zodat wij volgens de richtlijnen van het LCR, waarbij wij, net als de GGD, zijn aangesloten, u kunnen adviseren.

Vaccinaties tegen Gele Koorts zijn overigens voorbehouden aan enkele landelijke centra, we kunnen u daar de nodige informatie over geven. De verweer komt in de tropische gebieden van Afrika en Amerika voor, maar niet in Azië. Het wordt aangetroffen in bosrijke streken maar eveneens in stedelijke gebieden.

Wij zorgen voor vaccinaties en een vaccinatiepaspoort, medicatie en een medicatiepaspoort, malariaprofylaxe en een toegesneden doserings- en indicatiewijzer voor de voorzorgsmiddelen.

De kosten van deze advisering en de toedieningen van de vaccins bedragen 27,36 per reiziger, voor voorschriften van de medicatiekit 10,00 per reiziger, voor de inentingspaspoort 2,50 per reiziger. U krijgt hiervoor een rekening thuis.