CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

PATIENTENSTOP

 

 

 

Op 1 maart heeft Dokter Hopman onze praktijk verlaten. Het bleek niet mogelijk een structurele opvolging te bewerkstelligen. Om die reden sluiten wij per heden de inschrijving van nieuwe patienten. Inwoners van Numansdorp die een huisarts zoeken zijn van harte welkom in de praktijk van mijn collegae Witsel & Veldhoen.

Na meer dan 5 jaar met buitengewoon veel plezier samengewerkt te hebben heeft dokter Hopman besloten met een jaargenoot de praktijk van collega Evers in Heinenoord voort te zetten.
Zoals u wellicht weet uit de media is het vinden van opvolgers en waarnemend huisartsen bijzonder lastig geworden. Het merendeel van deze collegae wil slechts parttime aan de slag en een grondige zoektocht naar een vervanger voor dokter Hopman liep tot op heden dan ook op niets uit. Tot het einde van het eerste kwartaal 2020 hebben we de tijd vervanging te vinden maar gezien de prettige persoonlijkheid van Hopman en het aantal dagen dat hij bij ons werkte zal dat een hele lastige opgave zijn.

Wel hebben wij reeds een extra Praktijk Ondersteunster Huisartsen gevonden voor alles gerelateerd aan de zorg voor hart- en vaatziekten. Haar naam is Natasja Kortman. Zij heeft eerder een jaar bij ons gewerkt. Ieder van ons vond haar een verrijking van de praktijk en we zij allen heel gelukkig dat zij begin 2020 bij ons in functie komt.

Mijn team en ikzelf hechten aan het verlenen van persoonlijke zorg waarbij flexibiliteit en voldoende tijd sleutelbegrippen zijn. Bij verdere groei kunnen wij dat niet meer garanderen en zou de hele grondslag van onze praktijk wegvallen. Geen van ons zou op die manier willen werken. Dat heeft ons tot dit besluit gebracht. Het inschrijfformulier zal dan ook van de website verdwijnen en verzekeraars van deze stap op de hoogte worden gebracht.

Belangrijk te vermelden is het feit dat bij deze sluiting we wel uitzonderingen maken voor gezinsleden van mensen die al ingeschreven zijn en voor nieuwe bewoners van de Buitensluis.