CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

ONLINE AGENDA OP TERMIJN WEER OPEN MAAR DAN VIA MIJNGEZONDHEID.NET

Vanaf 16-3-2020 was de online-agenda voor  onbepaalde tijd gesloten. De reden hiervoor was dat we strikt overzicht wilden hebben wie waarvoor de praktijk zou bezoeken. In principe waren alleen mensen met acute, MEER OF MINDER ernstige klachten welkom maar wel na telefonische aanmelding. Zaken als plekjes, vlekjes kunnen gefotografeerd via Email, gesprekken via een videoconsult of telefoon, kortom in samenspraak met de assistente kwam u er met ons altijd wel uit . Het hervatten van periodieke controles werden langzaam weer opgestart worden maar sommige zaken, zeker als we daarbij het ziekenhuis of andere instanties nodig hadden, moesten wachten tot de “intelligente lockdown” van Nederland zou zijn opgeheven. Nou… dat kan dus dus wel even duren.

Wanneer wij de mogelijkheid tot het online maken van afspraken gaan hervatten zal dat via MijnGezondheid.net zijn of via de bijbehorende app MedGemak. Via de link midden op de homepage onder OPEN kunt u alles lezen over deze mogelijkheid die nog veel meer mogelijk heden bevat. Maak hier gebruik van; het opent een scala van communicatiemogelijkheden met de praktijk en geeft snel inzicht in specialistenbrieven en laboratoriumuitslagen, al dan niet voorzien van mijn commentaar.