CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

GRIEPVACCINATIES NO SHOW

GEEN BERICHT … GEEN UITNODIGING MEER!

Iedereen van u heeft een persoonlijke uitnodiging op naam gekregen met het uitdrukkelijke verzoek te antwoorden. Slaat u een jaar over dan is dat bij berichtgeving geen probleem en wordt u volgend jaar weer uigenodigd en als service van de praktijk desnoods aan huis geprikt. Mooier kunnen we het niet maken, makkelijker ook niet. Over alle sprookjes, internethypes, vermeende complicaties etc gaan wij niet in discussie. Wij volgen het landelijk beleid van het RIVM, de KNMG en de LHV.

De praktijk koopt vaccins in op schatting van het aantal geindiceerden en betaalt zelf voor het overschot aan vaccins tegen inkoopprijs. Dat was te aanzienlijk om zo aan voorbij te kunnen gaan. Men kan dit economisch risico noemen maar als deze stelregel op zou gaan dan zou mijn praktijk qua service en betrokkenheid er heel anders uitzien. Dat is niet wat wij willen.

Nogmaals; behoort u tot de bovenstaande groep nonresponders ? Ondanks de destijds voor u kleine moeite van een mail of telefoontje, dan ontvangt u in de toekomst geen jaarlijkse uitnodiging meer tot u anders aangeeft.