Open the menu
Home GRIEPVACCINATIES 2018

GRIEPVACCINATIES 2018

GRIEPVACCINATIES 2017
 
Oproepkaart
 
Als u verder leest vindt u de data, tijden en de locaties van griepvaccinaties 2018. Als u tot de groep patienten behoort die hiervoor van rijkswege voor in aanmerking komt krijgt u een oproepkaart thuis per post. Zoals ieder jaar. Heeft u al eerder aangegeven zowiezo geen prijs te stellen op griepvaccinatie dan ontvangt u deze kaart ook niet. U kunt deze beslissing overigens in de komende weken herroepen door dit via info@leijnsehuisarts.nl of via 0186-651353 te laten weten.
 
Meenemen !
 
Als u uw vaccinatie komt halen, neem dan uw oproepkaart mee. De drukte vereist dat we zonder verder raadplegen van dossiers kunnen doorgaan met prikken.
 
Er is genoeg vaccin !
 
Ieder jaar is er een hoos aan patienten ruim voor aanvang van de priktijden. Nog net geen rij tot buiten maar toch. De ervaring leert dat als u iets later komt dan de aanvangstijd u zo weer buiten staat en ook wat meer privacy heeft.
 
Denk aan uw kleding
 
De vaccinatie moet hoog in de schouderspier gegeven worden. Ieder jaar moeten patienten toeren uithalen met manchetten, strakke mouwen en stropdassen. Draag iets wat u makkelijk op kunt stropen tot boven de schouder.
 
Geen interesse ?
 
Mocht u ondanks de uitnodiging zonder tegenbericht niet verschijnen, dan zullen we nog een keer contact zoeken om misverstanden te voorkomen. Zou dit niet lukken dan beschouwen we als niet geinteresseerd in de mogelijkheid tot vaccinatie en zullen we u de komende jaren ook met rust laten.
 
Vaccinatie op eigen initiatief
 
Behoort u niet tot de geindiceerden maar wilt u wel gevaccineerd worden dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt een recept vragen bij de assistente en de spuit ophalen bij de apotheek. Deze kan op afspraak of tijdens de gestelde tijden gegeven worden. Let wel, dit behoort niet tot verzekerde zorg dus krijgt u achteraf een rekening voor het vaccin en het toedienen. Hierbij wordt het consultarief gehanteerd.
 
Overwinteraars en pensionado's
 
We hebben reeds een voorlevering vaccin. Mensen die vóór onderstaande data het land verlaten kunnen we reeds vaccineren. Laat dit even weten aan de assistente.
 
Vaccinatie buiten gestelde tijden
 
Bij uitzondering kunt u ook een afspraak maken bij de assistente of huisarts om uw vaccinatie toegediend te krijgen. Wij zijn hier uiteraard uit logistieke overwegingen enigzins terughoudend in maar alleszins voor rede vatbaar. Treedt u daarvoor even in contact via info@leijnsehuisarts.nl of tussen 16.00 en 17.00 op 0186-651353.
 
Vaccinatie aan huis
 
Uiteraard is het voor een groeiend aantal patienten niet of nauwelijks mogelijk om naar de praktijk te komen. Ieder jaar bezoeken we mensen hiervoor aan huis. Het kan zijn dat u dit jaar ook tot die groep bent gaan behoren. Geen probleem. Laat dit even weten aan de assistente via info@leijnsehuisarts.nl of tussen 16.00 en 17.00 op 0186-651353.
 
Tijd, plaats en locatie
 
Maandag X-X 2018
van 18.00 - 20.00 uur
Het Zandpad
 
Dinsdag X-X 2018
van 15.00 - 17.00 uur
Het Zandpad
 
Donderdag X-X 2018
van 10.30 -12.00 uur
Oude Praktijk
Vlielanderstraat 39
ZELF ONLINE AFSPRAAK MAKEN
HERHAAL RECEPTEN AANVRAGEN U kunt zelf snel en gemakkelijk online een herhaalrecept aanvragen. Vul uw gegevens in en wij zorgen dat u uw medicatie de volgende dag kunt ophalen bij uw plaatselijke apotheek.
Vraag herhaal recept aan
VRAAG VACCINATIE AAN Gaat u binnenkort op vakantie of maakt u verre reis Waarvoor u vaccinaties en malariamedicatie nodig denkt te hebben?
Vul hier het formulier in
M.E. Leijnse
HUISARTS
 • CONTACTGEGEVENS

   

  M.E. Leijnse, huisarts

   

  Eerste Lijns Zorgcentrum

  Het Zandpad

  Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

  3281 AJ Numansdorp

   

  Telefoon 0186-651353

  Spoedlijn 0186-654708

  Intercollegiaal 0186-657312

  Fax 0186-657313

  Email info@leijnsehuisarts.nl

   

  Lees meer
 • GRIEPVACCINATIES NO SHOW

  GEEN BERICHT ... GEEN UITNODIGING MEER! 

  Afgelopen griepvaccinatiecampagne was er een opvallend lage opkomst. Meer dan 129 trouwe prikkers zijn niet verschenen zonder bericht van afzegging, verhindering of weigering.

  Lees meer
 • DE PRAKTIJK

  Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.

  Lees meer
 • GEMISTE AFSPRAKEN

  Volgens een beschikking van de Nederlandsche Zorg Autoriteit zijn wij gerechtigd gemiste afspraken die niet tijdig zijn afgezegd in rekening te brengen bij de patiënt.

  Lees meer
 • TELEFONISCH SPREEKUUR

  Iedere dag is er telefonisch spreekuur van 12.15 tot 12.45 hier hoeft u geen afspraak voor te maken, u kunt dan gewoon bellen met het algemene praktijknummer.

  Lees meer
 • WRATTENSPREEKUUR

  Wrattenspreekuur op woensdagmiddag 12.00 - 12.30. Zoals van ouds. Wel op afspraak. We willen u graag kunnen laten weten wanneer er onverhoopt geen vloeibaar stikstof beschikbaar zou zijn.

  Lees meer
 • BAARMOEDERHALSONDERZOEK

  Uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden uitgevoerd door uw eigen huisarts. U kunt daartoe, mocht u een strikte voorkeur hebben, kiezen voor een daartoe opgeleide assistente.

  Lees meer
 • WOENSDAGMIDDAG GESLOTEN

  Woensdagmiddag is de praktijk na 13.00 gesloten en wordt waargenomen door Dhr Witsel en Mevr Veldhoen.

  Lees meer
 • WAARNEMING AVOND, NACHT EN WEEKEND

  Van 17.00 tot 08.00 en tijdens weekenden en feestdagen wordt de waarneming voor spoedeisende gevallen verricht vanuit de Huisartsenpost Het Hellegat.

  Lees meer
 • WAARNEMING BIJ VAKANTIE

  Tijdens sluiting van de praktijk wegens vakantie of nascholing wordt de praktijk waargenomen.

  Lees meer
 • PRIVACY PATIENTENDOSSIER

  In principe zijn de medische dossiers van patiënten in onze praktijk bij onze afwezigheid tijdens vakantie, vrije middag of nascholing door dokter Witsel, Veldhoen & Verhoef als waarnemers te raadplegen.

  Lees meer
 • LSP

  Zoals u wellicht begrepen heeft is het een sterke wens van VWS, Verzekeraars en Automatiseerders om een mogelijkheid te scheppen voor andere behandelaars dan uw huisarts en zijn of haar waarnemers overdag uw medisch dossier te kunnen raadplegen.

  Lees meer
 • ZORGGROEP HOEKSE WAARD

  De huisartsen van de Hoeksche Waard zijn een samenwerkingsverband aan gegaan om kwalitatief hoogwaardige zorg te leveren aan patiënten met chronische ziekten. De huisartsen willen deze zorg dicht bij huis leveren, dus in de huisartsenpraktijk.

  Lees meer
 • GRIEPVACCINATIES 2018

  Als verder leest vindt u de data, tijden en de locaties van griepvaccinaties 2018. Als u tot de groep patienten behoort die hiervoor van rijkswege voor in aanmerking komt krijgt u een oproepkaart thuis per post. Zoals ieder jaar.

  Lees meer
NIEUWSBRIEF Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte