EN …. HOE NU VERDER ? Beste patienten en andere Numansdorpers Het zal weinigen van u ontgaan zijn dat ik inmiddels ruim 5 maanden niet aanwezig ben geweest als uw huisarts op Het Zandpad. Het zal u ook niet zijn ontgaan dat dokter de Bruijn, mijn collega’s Veldhoen, Witsel en van der Gaag, mijn onvolprezen assistentes en mijn praktijkondersteuners al die tijd de praktijk draaiende hebben gehouden gedurende mijn herstel, waarvoor mijn enorme dank. Daarnaast heb ik begrepen dat uw begrip en geduld de situatie heel erg hebben vergemakkelijkt voor mijn werknemers zodat zij elke dag weer met vertrouwen konden beginnen. We moeten dus nu op zoek naar een opvolger. …………………………………………………… Lees via onderstaande link verder !

Voorgaande bericht van uw huisarts is te raadplegen via de link links in de zijbalk.

 

Beste patienten en andere Numansdorpers

Het zal weinigen van u ontgaan zijn dat ik inmiddels ruim 5 maanden niet aanwezig ben geweest als uw huisarts op Het Zandpad. Het zal u ook niet zijn ontgaan dat dokter de Bruijn, mijn collega’s Veldhoen, Witsel en van der Gaag, mijn onvolprezen assistentes en mijn praktijkondersteuners al die tijd de praktijk draaiende hebben gehouden gedurende mijn herstel, waarvoor mijn enorme dank. Daarnaast heb ik begrepen dat uw begrip en geduld de situatie heel erg hebben vergemakkelijkt voor mijn werknemers zodat zij elke dag weer met vertrouwen konden beginnen. We moeten dus nu op zoek naar een opvolger.

Hoewel het buitengewoon moeilijk is gebleken jonge huisartsen te interesseren voor het overnemen van een praktijk met alle verantwoordelijkheden en verplichtingen die daarbij komen zien we meer dan genoeg liefde voor het huisartsenvak. Dat zeker, maar daarbij ondernemer en werkgever worden in het huidige vestigingsklimaat gaat de meeste jonge collega’s te ver. En eigenlijk is dit ook wel begrijpelijk. Het is zeer te waarderen dat zij geleerd hebben hun grenzen aan te geven en ook te bewaken. Dat maakt hen bestendiger en evenwichtigere artsen. Dat is ook precies wat u en wij nodig hebben. Desalniettemin hebben wij de hoop dat er jonge huisartsen zijn die het wel aandurven om een praktijk over te nemen.

De komende maanden gaan we met een verfrisde blik meerdere routes bewandelen op zoek naar een opvolger. In samenwerking met Zorggroep Hoeksewaard en met steun van de zorgverzekeraar maken we ons sterk en zullen we de komende maanden alles op alles zetten om een huisarts, of meerdere huisartsen, te vinden die mijn stokje over wil(len) nemen. En dat kan dan best nog eens na een snuffelwaarneming van enkele maanden zijn.

We trekken daar zo’n half jaar voor uit; dan moet wel duidelijk zijn of dat, wat wij, de Numansdorpse huisartsen, de zorggroep en allen die verder bij de eerste lijn zorg betrokken zijn, uiteindelijk voorstaan, nog wel tot de mogelijkheden behoort. Gedurende die tijd zal de praktijk onder mijn verantwoordelijkheid blijven vallen. Als dat nodig is, voor een waardige opvolging, na al die tijd als uw huisarts, dan heb ik dat daar graag voor over.

De praktijk website gaat wat opgeschoond worden en nog veel meer fungeren als plek waar nieuws te vernemen valt. Daar zijn we al druk mee bezig. U krijgt dan ook een staaltje werving nieuwe stijl te zien waarin we de flexibiliteit en aantrekkelijkheid van Het Zandpad als eventuele vestigingsplaats breed zullen uitmeten.

 

Wij hebben er vertrouwen in.

 

Met vriendelijke en warme groet,

 

Maarten Leijnse