CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld. De personen die er werken, tijden, telefoonnummers, regelingen en regels; u kunt ze hier allemaal vinden. We hebben het gevoel alle informatie hier vermeld te hebben maar voor hetzelfde geld mist u, voor u, essentiele, informatie. We zouden het erg op prijs stellen als u ons dit wilt laten weten door onder het kopje ‘Wie,Wat,Waar ?’ op een email-link te klikken waardoor u direct een berichtje kunt aanmaken. We hopen dat deze pagina u van dienst zal zijn.

Graag zouden wij van elk gezin die bij ons in de praktijk staat ingeschreven één e-mail adres willen ontvangen. Zo kunnen wij u in de toekomst nog beter van dienst zijn en op de hoogte stellen over belangrijke zaken binnen onze praktijk.