CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

CHECK UW VACCINATIE REGISTRATIE OP MIJNRIVM.NL

Hoewel alle Covid 19 vaccinaties gegeven in mijn praktijk met zorg en bij herhaling zijn aangemeld bij het RIVM te samen met uw Opt-In krijgen wij vragen over ontbrekende registraties bij het RIVM zoals te raadplegen op www.mijnRIVM.nl. Dat spijt ons zeer. Het heeft alle aandacht van de grote automatiseerder, waarbij ik aangesloten ben, en het RIVM. Met de vakanties voor de deur is dat een wankele belofte.

Dat begrijpen wij heel goed. Daar willen we dus wat aan doen.

Er is een manier om buiten de gebruikelijke kaders uw vaccinatie af te melden. Dat gebeurt handmatig. Een hoop werk, maar goed. Mocht u uw eerste Astra Zeneca vaccinatie nog niet terug kunnen vinden op de genoemde website laat dat dan via een mail naar info@leijnsehuisarts.nl weten. Dan maken wij de aanmelding alsnog een tweede keer in orde. De ervaring leert dat de afmelding binnen een week geregistreerd is.

We hopen dat de huidige meldingen een uitzondering zijn.