CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

Bezoek MijnGezondheid.net


 • Econsulten, herhaalrecepten, labuitslagen en Onlineafspraken na 1 juli uitsluitend via MijnGezondheid.net.

   

  Geachte patiënt, patiënte of mantelzorger,

  Omdat de mogelijkheid van een Econsult via leijnse@leijnsehuisarts.nl of info@leijnsehuisarts.nl tot op heden in een grote behoefte leek te voorzien willen we deze voorziening in een verbeterde voorziening voortzetten. De huidige manier kent een aantal zwakke punten die we makkelijk, met een kleine inspanning uwerzijds, kunnen ondervangen.

  We lopen momenteel aan tegen privacy regulatie, antwoorden die in uw spam terechtkomen, gebrekkige opname van uw vragen in uw dossier, evenals het veilig opslaan van de door u meegestuurde foto’s en afbeeldingen.

  Per 1 juli stappen wij voor deze dienst geheel over op MijnGezondheid.net. Dat betekent dat alle bovengenoemde foutbronnen in een keer ondervangen zijn.

  Daarnaast heeft u op die manier ook op elk moment en waar dan ook inzicht in uw huisartsendossier, laboratoriumuitslagen, medicatie, specialistenbrieven, rontgenuitslagen, afspraken en wat dies meer zij.

  Ook herhaalrecepten en in de toekomst weer online-afspraken zullen via dit medium verlopen. Daarbij krijgt u ook onmiddellijk een mail retour ter bevestiging van het afhandelen van uw vraag.

  Daarnaast ontstaat er een mogelijkheid voor mij en mijn assistentes om snel en veilig met grote groepen patiënten te communiceren over acute zaken of u te wijzen op belangrijke nieuwe informatie op mijn Website. Het is wel van groot belang dat u tijdens het aanmaken van uw account aangeeft op welke manier u verwittigd wil worden van wijzigingen. En bovendien moet u er opletten dat uw spaminstellingen mijn berichten doorlaten.

  Kortom, naar mijn mening, een enorme stap vooruit.

  Wat kunt u, in krap 5 minuten, regelen?

  Allereerst maakt u, met behulp van uw DigiD, een account aan bij MijnGezondheid.net. Ik krijg daar een melding van in mijn informatiesysteem en uw dossier wordt automatisch aan u vrijgegeven. In principe volstaat dat en kunt u op die manier alle hij bovengenoemde zaken regelen.

  Wilt u nog meer gemak? Installeert u dan de App MedGemak uit de Appstore of Android winkel (overigens gratis) en koppel die aan uw account. U kunt dan waar dan ook uw gegevens raadplegen maar ook heel gemakkelijk foto’s en afbeeldingen toevoegen aan uw Econsult.

  Ik excuseer me bij voorbaat voor de initiële moeite die u zich moet getroosten maar ik ben ervan overtuigd dat over enkele maanden niemand weer terug wil naar de huidige gang van zaken.

   

  Met vriendelijke groeten

   

  E. Leijnse en K. de Bruijn, huisartsen

  Nelly Westerlaken, Patricia Ooms en Lisa Veerman, assistentes.

  Corine Schilperoort, Tim Roozendaal en Natasja Korthof, praktijkondersteuners.