CONTACTGEGEVENS

M.E. Leijnse, huisarts

Eerste Lijns Zorgcentrum

Het Zandpad

Burgemeester de Zeeuwstraat 22 f

3281 AJ Numansdorp

Telefoon 0186-651353

Spoedlijn 0186-654708

Intercollegiaal 0186-657312

Fax 0186-657313

Email info@leijnsehuisarts.nl

Lees meer

DE PRAKTIJK

Welkom op deze webpagina. Zowel voor onze patienten als voor mensen die incidenteel een arts nodig hebben binnen onze gemeente hebben we hier alle belangrijke – en nuttige informatie verzameld.
Lees meer

Meest recente berichten

AFSCHEID VAN NATASJA KORTHOF

Hoewel lang niet iedereen van u professioneel in aanraking is geweest met deze zeer begaafde gespecialiseerde verpleegster cq POH wil ik toch ook op deze plaats afscheid van haar nemen, ook beindigde ze haar werkzaamheden reeds eind maart. Alvorens zij de rol van POH Cardiovasculair Risicomanagent op zich nam de laatste jaren was zij ons al eerder te hulp geschoten bij ziekte van Corinne Schilperoort en Tim Roozendaal hetgeen haar veelzijdigheid wel schetst. Typerend voor haar was het bevragen van patienten over factoren en levensgebeurtenissen die soms maar zijdelings met de strikte inhoud van het consult te maken hadden. Zeer velen stelde dat erg op prijs. Enkele weken geleden kruiste een aanbieding voor een andere functie, met zeer veel meer uitdaging, haar weg. Voor iemand met haar kwaliteiten en op een punt in haar leven dat een nieuwe grote uitdaging een aanbod was dat niet af te slaan was gaf zij in februari aan te vertrekken per eind maart. De rersterende  maand heeft zij gebruikt om een vrijwel geheel gebaand pad voor haar opvolgster te scheppen. Daar zijn we uiteraard heel dankbaar voor.

Tijdens haar afscheid gaf zij aan met zeer veel plezier in Numansdorp gewerkt te hebben, niet in de laatste plaats door de bejegening die haar door ten deel viel. Elke dag was een feestje. Ook voor ons.

We wensen Natasja “een knetterende baan met alle uitdagingen die ze zoekt en daarnaast een werkplek die haar net zo werkvreugde brengt als Numansdorp” om haar maar even te citeren.